Telefoonnummer

085-1304212/Whatsapp: 06-24256812

Email

info@auricskincarewellness.nl

Email

Gesloten t/m 28 april

Auric Skincare & Wellness is opgericht door Lia Khadir, een gediplomeerd schoonheidsspecialiste.  Zij heeft in 2014 Auric Skincare opgericht in Almere. Na 4 jaar besloot zij te verhuizen naar IJsselstein waar Auric Skincare op de Swammerdamweg 16 werd gevestigd. Na een tijdje heeft ze besloten om haar droom achterna te gaan en een Wellness op te richten. Deze is geopend op Boerhaaveweg 95, IJsselstein.  

Auric Skincare & Wellness is een kleinschalige schoonheidssalon en wellness in één. Bij ons kan je ontspannen en genieten van persoonlijke aandacht.

Met het maximum aantal van 4 personen per dagdeel is de kans groot dat je een privé sauna hebt. Je kan kiezen voor een losse entree of een arrangement. Wij bieden een persoonlijke benadering zodat je je snel op je gemak voelt.

Daarom is er ook speciaal gekozen om verplicht badkleding te dragen. Er is al genoeg keuze voor mensen die naakt naar de sauna willen maar als je met badkleding wilt, wordt je toch vaak naar specifieke datums gestuurd. Door badkleding te dragen wordt het ook leuk om met je jongere kinderen (min 14 jaar) te komen. Zo voelen zij zich ook op hun gemak.

In de schoonheidssalon wordt er naar je huid gekeken zo en de juiste producten gekozen. Er is keuze uit ontspannende behandelingen maar ook huidverbeterende behandelingen voor als je meer resultaat wilt.

Met rustgevende muziek, een aangename temperatuur van 23 graden en heerlijke etherische oliën laten wij mensen hun zorgen even vergeten en zo te kunnen ontspannen.

Bij ons staat rust, professionaliteit en luxe centraal en draait het om jouw ontspanning. Ervaar een moment voor jezelf. 

Geïnteresseerd in wat wij allemaal bieden? Klik dan hier!

Geïnteresseerd in wat mensen van ons vinden? Lees hier alle lovende reviews!