Welkom!

Welkom op onze nieuwe site. Hier zul je alles vinden wat betreft de schoonheidssalon.

Wij zullen deze blog wekelijks bijhouden met informatie over de behandelingen, producten of acties en leuke/leerzame tips over de huid.

Wie zijn wij?

Beautysalon Auric Skincare is gespecialiseerd in alles op het gebied van Beauty & Bodycare. Onze salon is gevestigd aan de Swammerdamweg 16, in IJsselstein. Bij ons kunt u van maandag tot vrijdag terecht voor alle beauty behandelingen. Wenst u graag een afspraak in de avonduren? Dankzij onze flexibele openingstijden is alles mogelijk. Onze specialisten nemen graag de tijd voor u en doen er alles aan om u in volledige ontspanning te brengen. De dagelijkse drukte en routine even onderbreken en een heerlijk ontspannen moment voor u zelf plannen? Neem vandaag nog contact met ons op!

Voor iedere nieuwe klant hebben wij kennismakingsbehandelingen. Dat zijn standaard behandelingen voor een gereduceerde prijs zodat u met ons kennis kan maken.

  • 35 min behandelingen van €37,50 voor €25 
  • 65 min behandeling van €65 voor €37,50 

Op het moment zijn we bezig met een grote verandering. Auric Skincare gaat Auric Skincare & Wellness worden! Een kleinschalig wellness complex waar je heerlijk kan ontspannen. Wees gerust, de schoonheidssalon zal niet verdwijnen. Je kan gewoon nog schoonheidsbehandelingen krijgen, alleen kan je hem nu ook uitbreiden met een wellness bezoekje 😉.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.